Op donderdag 2 juni a.s. organiseren wij het Landelijk Congres Vitale Vakantieparken, in De Bonte Wever te Assen van 10.00 tot 17.00 uur. Het congres wordt georganiseerd door het programma Vitale Vakantieparken Drenthe, in samenwerking met de provincie Drenthe. Het initiatief wordt van harte ondersteund door het ministerie van BZK. Dagvoorzitter is Eric van Oosterhout, burgemeester van de gemeente Emmen. Meer informatie over sprekers en het inhoudelijk programma ontvangt u binnenkort. Meldt u zich alvast aan via de link!

Aanmelden voor het congres

Datum: 2 juni 2022
Tijd: 10:00 tot 16:00
Locatie: De Bonte Wever Assen

Update met blik op de toekomst

Tijdens het congres krijgt u een update over de voortgang van het programma Vitale Vakantieparken in Nederland. We bespreken met elkaar hoe ver we zijn met het duurzaam en toekomstbestendig maken van onze vakantieparken, we delen kennis, wisselen goede voorbeelden uit en behandelen knelpunten en dilemma's. Natuurlijk staat netwerken - zowel formeel als informeel - hoog op de agenda.

Voor wie?

We organiseren het congres voor een brede doelgroep, met name voor recreatieondernemers, parkeigenaren, leden van VvE’s, bestuurders en ambtenaren (zowel op nationaal, regionaal als lokaal niveau), kennispartners en intermediairs.

We zien uw aanmelding graag tegemoet!

Houd onze website vitalevakantieparkendrenthe.nl/landelijkcongres2022 in de gaten voor meer informatie over het programma. Zodra u zich heeft aangemeld krijgt u van ons de komende tijd ook de nodige informatie in uw mailbox.