Het programma Vitale Vakantieparken Drenthe heeft het afgelopen jaar behoorlijk wat meters gemaakt. Tijdens deze online bijeenkomst op 1 april a.s. van 20.00 – 21.30 uur presenteren wij u graag ons Magazine Vitale Vakantieparken waarin we verslag doen van 2020. Ook geven we de huidige stand van zaken van het programma met een vooruitblik op het komende jaar.

Programma

We hebben Eric van Oosterhout wederom bereid gevonden om deze avond voor ons te presenteren. In een live online talkshowsetting vertellen wij u graag over de inspanningen die de afgelopen tijd zijn verricht door zowel ons programma als door diverse andere partijen voor de verblijfsrecreatiesector in Drenthe. Verschillende sprekers zitten aan tafel, waaronder gedeputeerde Henk Brink, wethouder Jeroen Westendorp van de gemeente Noordenveld, voorzitter van de Stuurgroep Vitale Vakantieparken Drenthe Henk van de Boer en wethouder Nynke Houwing van de gemeente Borger-Odoorn.

We zoomen kort in op de stand van zaken van de onderdelen Transformeren en Excelleren binnen ons programma. Ook vertellen wij u graag meer over ons project Naober Drenthe. Met dit project hebben wij de ambitie om gemeenten te ondersteunen met betrekking tot de aanpak van criminaliteit, ondermijning en sociale problematiek op de vakantieparken in Drenthe. Tot slot besteden wij deze avond ook aandacht aan het Recreatie Expert Team: RET*VVP, een programma wat eerder onder de vlag van het Recreatieschap hing, maar nu onderdeel is van Vitale Vakantieparken Drenthe.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd? Meldt u zich dan aan via deze link. Binnenkort ontvangt u van ons de rechtstreekse link naar de bijeenkomst.