De plannen van Parc Sandur zijn groots! En daarmee geven ze een belangrijke economische impuls aan de regio. Woensdag 13 juli overhandigden Henk van de Boer, voorzitter van de Stuurgroep Vitale Vakantieparken, en wethouder Pascal Schrik van de gemeente Emmen, de symbolische cheque t.w.v. €100.000.

In de belevingsboulevard rondom het hoofdgebouw komen alle elementen samen. Er is al geïnvesteerd in onder andere een nieuw horecaconcept: het Beach House en lounge terrassen aan het water. De toekenning vanuit het REX-programma draagt bij aan het afronden van deze boulevard met o.a. een avontureneiland voor kinderen. Dit is een belangrijke bijdrage aan de toekomstbestendigheid van Parc Sandur voor zowel toeristische gasten als omwonenden. Het is een unieke ontwikkeling waarbij de relatie met de omgeving wordt aangetrokken. Een voorbeeld van hoe bewoners én recreanten gebruik kunnen maken van gezamenlijke voorzieningen. Er is daarbij goed gekeken naar wat past bij welke gast en doelgroep.

Binnenkort een filmpje waarin General Manager Bert de Groot meer vertelt over de investeringen en ontwikkelingen van Parc Sandur!