Meld je hier aan voor het webinar “Maatschappelijke problemen en ondermijnende criminaliteit op vakantieparken: voorkomen is beter dan genezen” op woensdag 11 november om 16.00 uur.

Het programma Vitale Vakantieparken Drenthe kent drie programmalijnen; Transformeren, Preventie & Vitalisering én Excelleren. Voor ieder van deze programmalijnen organiseren wij een webinar. Woensdag 11 november a.s. is de derde vanuit de programmalijn Preventie & Vitalisering.

Programma

Tijdens dit webinar vertellen we u graag wat meer over wat de programmalijn Preventie & Vitalisering inhoudt aan de hand van verschillende casussen. Margriet Wiering, Ketenregisseur Veiligheid Vitale Vakantieparken, neemt u hierin graag mee.

Gedurende het webinar zijn er nog twee sprekers. Als eerste Roelof Veldhuis, coördinator van gemeente Westerveld. Hij vertelt over een vakantiepark binnen hun gemeente dat weer gevitaliseerd gaat worden. Dit is een voorbeeld van een park met toeristisch-recreatieve potentie, maar waar momenteel sprake is van sociale problematiek en permanente bewoning. Dit draagt uiteraard niet bij aan de vitaliteit van een bedrijf.

Vervolgens komt Wander Groot aan het woord; hij is Leisure Consultant en als expert betrokken bij de vitalisering van een vakantiepark in Drenthe. Hij licht toe hoe hij ondersteuning biedt aan de eigenaren van dit park en hoe hij samenwerkt met de taskforce aan de vraagstukken die spelen rondom de VvE, handhaving en permanente bewoning.

Aanmeldformulier

De aanmeldtermijn voor het webinar ‘Op naar excellent ondernemerschap’ is gesloten.

Vragen

Heeft u vragen dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. webinar Preventie & Vitalisering.