Meld je hier aan voor het webinar ‘Op naar excellent ondernemerschap’ van Vitale Vakantieparken Drenthe.

Woensdag 7 oktober organiseren wij om 20:30 uur een webinar over excellent ondernemerschap binnen de verblijfsrecreatiesector.

Het programma Vitale Vakantieparken Drenthe kent drie programmalijen; transformeren, preventie&vitalisering én excelleren. Voor ieder van deze programmalijnen organiseren wij een webinar. Woensdag 7 oktober a.s. is de eerste; vanuit de programmalijn excelleren.

Tijdens het webinar gaan wij uitgebreid in op twee onderwerpen; namelijk het Recreatie Excellentieprogramma (REX) en het Recreatie Expert Team (RET) binnen Vitale Vakantieparken. Het REX-programma is ontwikkeld voor ambitieuze ondernemers die met hun vakantiepark of camping naar de (inter)nationale top wil klimmen. Het RET is al jaren een succesvol instrument voor de sector en wordt vanaf volgend jaar onder het programma Vitale Vakantieparken voortgezet.

Programma

Het programma van het webinar ziet er als volgt uit:

  • 20:30 uur Opening en inleiding
  • 20:45 uur Tonique Hollander over het REX-programma
  • 21:00 uur Sylvia Jansen-Jobse over het RET-programma
  • 21:15 uur Tijd voor eventuele vragen
  • 21:30 uur Afsluiting

Aanmeldformulier

De aanmeldtermijn voor het webinar ‘Op naar excellent ondernemerschap’ is gesloten.

Vragen?

Heeft u vragen dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. webinar ‘Op naar excellent ondernemerschap’.

Graag tot 7 oktober aanstaande!