Meld je hier aan voor het webinar ‘Transformeren: hoe gaat dat nu?’ op woensdag 28 oktober a.s. om 20:00 uur.

Het programma Vitale Vakantieparken Drenthe kent drie programmalijnen; transformeren, preventie&vitalisering én excelleren. Voor ieder van deze programmalijnen organiseren wij een webinar. Woensdag 28 oktober a.s. is de tweede; vanuit de programmalijn transformeren.

Transformeren van niet-vitale parken

Verspreid door Drenthe liggen vakantieparken waar niet of nauwelijks nog gerecreëerd wordt. Voor die parken die eigenlijk geen toeristische toekomst meer hebben, is het goed dat er een nieuwe functie en bestemming wordt gezocht. Dat noemen we het ‘transformeren van niet-vitale parken’, een klus die het park en de gemeente samen moeten klaren.

Naar een nieuwe bestemming voor uw vakantiepark

Wat die nieuwe bestemming wordt, staat niet bij voorbaat vast. Soms is het legaliseren van permanente bewoning mogelijk. In andere gevallen is een park meer geschikt voor een andere functie of is sloop en/of ‘teruggave aan de natuur’ een betere oplossing. Ieder niet-vitaal park geval is anders en daarom zal ook iedere transformatie anders verlopen. Wel zijn er onderwerpen die bij iedere transformatie terugkomen. Deze onderwerpen bespreken we graag met u tijdens deze webinar.

Programma

Het transformatieproces bestaat uit 4 fasen. Elke fase heeft meerdere stappen die doorlopen worden. In dit uur nemen we u mee langs alle fasen en de bijbehorende stappen van het proces. Ook laten we u gedurende het webinar enkele voorbeelden uit de praktijk zien.

Aanmeldformulier

Vul hier het aanmeldformulier in en u ontvangt vervolgens binnenkort een rechtstreekse link naar het webinar.

Vragen

Heeft u vragen dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. webinar Transformeren: hoe gaat dat nu?

Maak een afspraak

Vul het contactformulier in en selecteer uw gemeente.
Een medewerker van uw gemeente neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Gemeentepagina

Beeldmerk Gemeente AA-Hunze Beeldmerk Gemeente Assen Beeldmerk Gemeente Borger-Odoorn Beeldmerk Gemeente Coevorden Beeldmerk Gemeente de Wolden Beeldmerk Gemeente Emmen Beeldmerk Gemeente Hoogeveen Beeldmerk Gemeente Meppel Beeldmerk Gemeente Midden-Drenthe Beeldmerk Gemeente Noordenveld Beeldmerk Gemeente Tynaarlo Beeldmerk Gemeente Westerveld