Donderdagavond organiseerde de Taskforce van Vitale Vakantieparken Drenthe een avond voor de Staten- en Raadsleden van Drenthe. We zijn begin dit jaar gestart. Waar staan we nu en waar gaan we naar toe? Daarover spraken we deze avond.

Wethouders, Statenleden en Raadsleden gingen met elkaar in gesprek over het vitaliseren van de Drentse recreatiesector. Want dat is waar het programma Vitale Vakantieparken Drenthe over gaat. Nadat Henk van de Boer, voorzitter Stuurgroep Vitale Vakantieparken Drenthe, de avond had geopend vertelde programmamanager Jan Wibier over de aanleiding en de noodzaak van ons programma.

Aansluitend waren er diverse presentaties van onder andere onze Excellentieadviseur Tonique Hollander en onze Transformatieadviseur Gerben Rouwenhorst. Zij vertelden onder meer wat er voor nodig is om een park te laten excelleren óf te laten transformeren. Wanneer komt een park in aanmerking voor zo’n proces en welke stappen moeten zij dan doorlopen? Wat is de rol van de ondernemer en van de gemeente? En wat kan de Taskforce voor zowel de parken/ondernemers als voor de gemeenten betekenen?

Het was een geslaagde avond en wij danken alle aanwezigen voor hun komst!

Via onze site houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van ons programma. Ook kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Maak een afspraak

Vul het contactformulier in en selecteer uw gemeente.
Een medewerker van uw gemeente neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Gemeentepagina

Beeldmerk Gemeente AA-Hunze Beeldmerk Gemeente Assen Beeldmerk Gemeente Borger-Odoorn Beeldmerk Gemeente Coevorden Beeldmerk Gemeente de Wolden Beeldmerk Gemeente Emmen Beeldmerk Gemeente Hoogeveen Beeldmerk Gemeente Meppel Beeldmerk Gemeente Midden-Drenthe Beeldmerk Gemeente Noordenveld Beeldmerk Gemeente Tynaarlo Beeldmerk Gemeente Westerveld