27 februari a.s. vindt er voor de hoofden van afdelingen Burgerzaken en de teamleiders van de Sociale Teams van alle gemeenten in Drenthe een bijeenkomst plaats waarin er wordt gewerkt aan een Drenthe brede uniforme aanpak voor het inschrijven op een adres zonder woonbestemming in de Basisregistratie Personen (BRP). De aanpak in Drenthe is gebaseerd op de landelijke kaders van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninklijkrelaties (BZK) maar in hierin willen wij enkele ‘Drentse’ nuances brengen waarbij we het belangrijk vinden dat we oog hebben, en blijven houden, voor de persoon zodat we ook kunnen zorgen voor passende begeleiding richting reguliere bewoning, indien nodig.

Voor u als ondernemer van een vakantiepark is dit uiteraard erg belangrijk. Permanente bewoning op een vakantiepark is ongewenst. Feitelijk mag het niet want het betreft een adres zonder woonbestemming, daarnaast heeft permanente bewoning een negatie effect op de recreatieve functie van een vakantiepark.

Zodra de Drentse aanpak definitief is, wordt u hierover geïnformeerd.

Maak een afspraak

Vul het contactformulier in en selecteer uw gemeente.
Een medewerker van uw gemeente neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Gemeentepagina

Beeldmerk Gemeente AA-Hunze Beeldmerk Gemeente Assen Beeldmerk Gemeente Borger-Odoorn Beeldmerk Gemeente Coevorden Beeldmerk Gemeente de Wolden Beeldmerk Gemeente Emmen Beeldmerk Gemeente Hoogeveen Beeldmerk Gemeente Meppel Beeldmerk Gemeente Midden-Drenthe Beeldmerk Gemeente Noordenveld Beeldmerk Gemeente Tynaarlo Beeldmerk Gemeente Westerveld