Is er een kansrijk vertrekpunt voor transformatie van een vakantiepark? Een Quick Scan Transformatie kan het inzicht vergroten: hoe denken de eigenaren op een park over de toekomst? Welk beeld heeft de gemeente? Zijn de eigenaren het onderling eens, hoe ligt het park erbij? Allemaal vragen die in een Quick Scan Transformatie aan de orde komen. De uitkomsten geven geen status op zich, maar het geeft wél inzichten in de mogelijkheden en kansen voor een eventueel transformatietraject.

De Quick Scan kan op initiatief van een park èn de gemeente worden uitgevoerd door de transformatieadviseur van Vitale Vakantieparken Drenthe. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maak een afspraak

Vul het contactformulier in en selecteer uw gemeente.
Een medewerker van uw gemeente neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Gemeentepagina

Beeldmerk Gemeente AA-Hunze Beeldmerk Gemeente Assen Beeldmerk Gemeente Borger-Odoorn Beeldmerk Gemeente Coevorden Beeldmerk Gemeente de Wolden Beeldmerk Gemeente Emmen Beeldmerk Gemeente Hoogeveen Beeldmerk Gemeente Meppel Beeldmerk Gemeente Midden-Drenthe Beeldmerk Gemeente Noordenveld Beeldmerk Gemeente Tynaarlo Beeldmerk Gemeente Westerveld