Op diverse plekken in Nederland kijken ondernemers, gemeenten en regio’s naar de toekomst van de recreatieve sector en de rol die vakantieparken daarin spelen. Een groot deel van de vakantieparken doet het goed en lijkt ook in de toekomst mee te kunnen met de veranderende vraag van consumenten. Het is belangrijk dat het kansrijk ondernemerschap dat ten grondslag ligt aan het opbloeien van deze parken wordt gestimuleerd om parken verder te laten excelleren. Verdere ondersteuning voor innovatieve ontwikkelingen kan dit recreatieve ondernemerschap bovendien versterken. Hiermee voorkomen we dat minder vitale parken verder verzwakken en tot de categorie ‘probleemparken’ gaan behoren.

In verschillende provincies en gemeenten is een regionale aanpak al gestart. Ook in Drenthe zijn we met alle gemeenten, de provincie, RECRON en het Recreatieschap begonnen met Vitale Vakantieparken Drenthe. Op deze site vind u meer informatie over het programma. Wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met uw gemeente of met de Taskforce Vitale Vakantieparken Drenthe.

Bent u recreatieondernemer en wilt u uw recreatieve aanbod ontwikkelen of uw bedrijfsvoering verbeteren? Kijk dan snel wat Vitale Vakantieparken Drenthe voor u kan betekenen!

Maak een afspraak

Vul het contactformulier in en selecteer uw gemeente.
Een medewerker van uw gemeente neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Gemeentepagina

Beeldmerk Gemeente AA-Hunze Beeldmerk Gemeente Assen Beeldmerk Gemeente Borger-Odoorn Beeldmerk Gemeente Coevorden Beeldmerk Gemeente de Wolden Beeldmerk Gemeente Emmen Beeldmerk Gemeente Hoogeveen Beeldmerk Gemeente Meppel Beeldmerk Gemeente Midden-Drenthe Beeldmerk Gemeente Noordenveld Beeldmerk Gemeente Tynaarlo Beeldmerk Gemeente Westerveld