De presentatie kunt u hier nog eens teruglezen.

Bekijk hier de aftermovie van de Toerisme Top 2020.

Een gemeenschappelijke aanpak op het gebied van criminaliteit, ondermijning en sociale problematiek op vakantieparken is van groot belang. In dit filmpje vertellen verschillende partijen, waaronder burgemeester Hiemstra van gemeente Aa en Hunze en de politie en GGD, waarom zo’n gemeenschappelijke aanpak zo belangrijk is.

Vakantieparken Jelly’s Hoeve en de Reeënwissel hebben zich beide aangemeld voor het REX-programma. In dit filmpje vertellen zij hoe dit proces voor hun verloopt.

Mooi Schipborg; een park dat momenteel bezig is met een transformatieproces. Een mooi voorbeeld van wat er allemaal komt kijken bij een transformatieproces.

De eerste livestream – een online talkshow – van Vitale Vakantieparken Drenthe was een groot succes! We hebben u geïnformeerd over de stand van zaken van het programma Vitale Vakantieparken en over de (verblijfs)recreatiesector.

Aan de hand van mooie filmpjes hebben we u wat praktijkvoorbeelden laten zien op het gebied van excelleren, transformeren en preventie&vitalisering.

Wilt u deze filmpjes nog eens terugzien?

Klik hier voor het filmpje over de vakantieparken Jelly’s Hoeve en de Reeënwissel. Zij hebben zich aangemeld voor het REX-programma (Recreatie Excellentie-programma) en zijn druk bezig met de thema’s duurzaamheid en innovatie.

Klik hier voor het filmpje over het park Mooi Schipborg. Dit park is momenteel bezig met een transformatieproces.

Klik hier voor het filmpje over de programmalijn Preventie&Vitalisering. Het belang van een gemeenschappelijke aanpak op het gebied van ondermijning en criminaliteit op vakantieparken wordt in dit filmpje door verschillende partijen, zoals politie en GGD, nog eens benadrukt.

Het Recreatie Excellentie-programma: voor ambitieuze ondernemers die met hun vakantiepark naar de (inter)nationale top willen klimmen! Bekijk dit filmpje voor meer informatie over dit programma.

U kunt zich aanmelden voor het REX-programma van Vitale Vakantieparken Drenthe. Bent u die ambitieuze recreatieondernemer die zich verder wil ontwikkelen naar de (inter)nationale top? Meldt u zich dan nu aan!