Bedrijfsopvolging binnen de familie

Heb jij als recreatieondernemer al eens nagedacht over opvolging? Staat er al een nieuwe generatie aan de poort te rammelen? Of ben jij misschien wel die nieuwe generatie en kan je niet wachten om het stokje over te nemen?

Recreatiebedrijven opereren in een afwisselende, maar soms complexe nichemarkt. Expertise is onmisbaar. Zeker als je te maken hebt met bedrijfsopvolging binnen de familie. Want waar moet je allemaal rekening mee houden? Een overname is een grote stap; hoe bereid je je hierop voor? Hoe kom je bijvoorbeeld tot een goede overnameprijs? Maak je ook afspraken over betrokkenheid bij het bedrijf ná de overname? Dit en meer bespreken we met Henk-Jan Kruidenier, William den Otter en Jan de Roos in onze vierde podcast!

In deze aflevering hebben we drie tafelgasten

Henk-Jan Kruidenier van Kruidenier Recreatie Bedrijfsmakelaardij B.V. uit Nunspeet. Hij is al 15 jaar specialist in de leisure-sector en is betrokken bij de aankoop en verkoop van recreatieparken en campings en taxeert ook jachthavens en golfbanen. Onze tweede gast is William den Otter van Den Otter van Vliet. Den Otter is gespecialiseerd in bedrijfsopvolging, taxatie en coaching en heeft de afgelopen 25 jaar vele recreatieondernemers bijgestaan in de verkoop en taxatie van hun recreatiebedrijf. Tot slot Jan de Roos, ondernemersadviseur bij Vitale Vakantieparken Drenthe. Hij komt in de praktijk veel recreatiebedrijven tegen waarbij sprake is van bedrijfsopvolging binnen de familie.

Contact

Heb je naar aanleiding van de podcast vragen? Mail ons gerust!
info@vitalevakantieparkendrenthe.nl