Camping TIKVAH in Hooghalen heeft deelgenomen aan het uitblinkerstraject van Vitale Vakantieparken Drenthe. Sietske Holwerda is samen met haar man voornemens om de camping van haar vader, Eelco Schaap, over te nemen. Het is nu een kleine camping voor een brede doelgroep met een christelijke identiteit maar zowel vader als dochter hebben de wens om er een modern toevluchtsoord van te maken waarbij verbinding, diepgang en rust centraal staat. Maar hoe doe je zoiets? Hoe ontwikkel je een passend en kloppend concept? En sluit je dan geen doelgroepen uit?

Ontwerper Nynke Terpstra heeft vanuit het expertteam van Drentse Uitblinkers Sietske en Eelco hierbij geholpen. Want wat is precies een concept? 'Een concept is in woord en beeld een verhaal vertellen. Een verhaal gebaseerd op een idee of overtuiging', aldus Nynke.

Recent waren we op de camping om een podcast op te nemen én een filmpje te maken. Sietske, Eelco én Nynke vertellen hierin hoe zij het proces hebben doorlopen. Waar wil ik als ondernemer naar toe? Hoe pak ik dat aan? En wat leeft er bij mijn doelgroepen?

Beluister hier de podcast.

Bekijk hier het filmpje.