De plannen van Parc Sandur zijn groots! Daarmee geven ze een belangrijke economische impuls voor de regio. Vanuit het REX-programma ontvangt Parc Sandur 1/3 van hun totale investering, namelijk €100.000. Een mooi bedrag waarmee ze hun plannen kunnen realiseren.

In de belevingsboulevard rondom het hoofdgebouw komen alle elementen samen. Er is al geïnvesteerd in onder andere een nieuw horecaconcept: het Beach House en lounge terrassen aan het water. De toekenning vanuit het REX-programma draagt bij aan het afronden van deze boulevard met o.a. een avontureneiland voor kinderen. Dit is een belangrijke bijdrage aan de toekomstbestendigheid van Parc Sandur voor zowel toeristische gasten als omwonenden. Het is een unieke ontwikkeling waarbij de relatie met de omgeving wordt aangetrokken. Een voorbeeld van hoe bewoners én recreanten gebruik kunnen maken van gezamenlijke voorzieningen.

Er is daarbij goed gekeken naar wat past bij welke gast en doelgroep.

Bert de Groot, General Manager van Parc Sandur, vertelt in dit filmpje meer over de ontwikkelingen en investeringen van dit prachtig gelegen park in Emmen.